Alkotmánybíróságon az MLSZ szurkolóellenes húzásai

Alkotmánybírósághoz fordult az FTC Békés Megyei Baráti Kör elnöke, a Zöld Sas Lovagrend nagymestere, Botyánszki György 2009. július 23-án.

A benyújtott panaszban Botyánszki a Magyar Labdarúgó Szövetség szurkolóellenes magatartását nehezményezi. Szerinte az MLSZ rendelkezései alkotmányos jogokat sértenek, hiszen az alkotmány rögzíti: minden magyar állampolgárnak joga van a szólásszabadsághoz. Ezt a törvényhelyet nem tartja be az MLSZ akkor, amikor önkényesen, szubjektíven dönt a szurkolói bírálatokról, és jogellenesen tilt be mérkőzéseket, csupán azért, mert a szurkolói vélemények nem egyeznek meg a szövetség értékrendjével. (Botyánszki itt arra utal, hogy az MLSZ elnökének, Kisteleki Istvánnak a bírálata, a Nagy-Magyarország transzparens, az Árpád-házi zászlók kifüggesztése a magyarországi labdarúgópályák nézőterein pályabetiltást, esetleg pénzbüntetést eredményezhet.) A panaszos azt is megjegyzi, hogy az MLSZ biztonsági szabályzata ellentétben van a magyar alkotmánnyal, a sporttörvénnyel és a sportrendezvények biztonságáról szóló kormányrendelettel.

A baráti kör elnöke mindezt alkotmányellenesnek tartja, és kéri az Alkotmánybíróságot, hogy ezt a helyzetet szüntesse meg, illetve a jogsértő szövetségi lépéseket minősítse alkotmányellenesnek. (A beadvány teljes szövege a Panasz az MLSZ ellen nevű menüpontban olvasható.)

Az Alkotmánybíróság a panasz megírása után négy nappal, július 27-én hivatalosan jelezte, hogy megkapta azt.


 


FTC közlemény

 

Értesítem a kárpátmedencei FTC-szimpatizánsokat (nem tagokat), hogy Rómában Alexandra Mussolinivel, Paolo di Canióval és a Lazio Baráti Kör vezetőivel, ultráival közkívánatra a "vérszerződést" megkötöttem. Az FTC-tábor nagy örömmel fogadta a hírt, és tömegesen léptek, illetve lépnek be az FTC ? Lazio Baráti Körbe. A baloldali média a fentiek miatt kemény támadást indított ellenünk. Az ezzel kapcsolatos, Magyarországon is terjedő hírt megerősítem. A hír igaz. Életünk a Ferencváros!

Botyánszki György

FTC BMBK elnök a Zöld Sas Lovagrend nagymestere

 


A ,,POKOLRAVALÓK''!

(Akik sohasem lesznek Zöld Sas Lovagok)

Nem tudom, nem értem, miért gyűlölnek bennünket ennyire. A pénz az istenük, az anyanyelvük, abban bíztak elejétől fogva. Ők a kamatszedők, akik kitalálták, hogy a tőke ,,munka nélkül is dolgozik", bár nincs a pénz mögött áru, csak egy darab fém, egy darab papír, vagy már csak egy digitális jel a számítógépen. Mindenki fél tőlük, mégis rettegnek azoktól, akik félnek tőlük. Farizeusok, képmutatók. KészAlkotmánybíróságon az MLSZ szirek minden árulásra, mert üresek. Nincs istenük, nemzetük, népük, nyelvük, hazájuk, csak bankszámlájuk. A globalizmus hívei, nem ragaszkodnak saját nevükhöz, saját cégükhöz, saját nemzetükhöz. Nincs kötődésük, csak a bankszámlájukhoz. Azt hiszik, mindenkit meg lehet venni, mert őket bizony mindig meg lehetett venni, kilóra. Kapzsik, irigyek, gonoszok, lelketlenek. Kastélyokban laknak, cselédséget tartanak. Elkárhozott lelkek, akik sohasem támadnak fel. A ,,POKOL" visszavárja őket.

Békéscsaba, 2009. március 11.

Botyánszki György

FTC BMBK elnök

Zöld Sas Lovagrend nagymestere


 

 

Igen tisztelt Nyemcsok Laci!

 A Békés Megyei Hírlap 2008. szeptember 4-ei számában az Andrássyként virágoznak című cikkedben a legfontosabbat kihagytad!

Sohasem lett volna a Rózsa Ferenc Gimnáziumból Andrássy Gyula Gimnázium, ha ezt az FTC BMBK és a Zöld Sas Lovagrend nem szorgalmazza. (A "hosszú" jegyzőkönyvből küldünk neked egy rövid kivonatot, hogy mint újságíró tájékozott legyél.)

Tájékozatlanságod nem méltó egy újságíróhoz. Nem szégyenled azt a sok sms-t a BMH-ban, ami arra figyelmeztet, hogy nagyot hibáztál a tájékozatlanságod miatt? Kellemetlen helyzetbe hoztad ezzel a főszerkesztő urat, Molnár Pál Márton kollégádat, aki a 2008. július 12-ei Békés Megyei Hírlap-számban jól tájékozódva, odafigyelve, munkáját jól végezve, becsületesen megírta az igazat, a "valót". A saját újságodat sem olvasod el, trehány módon, rutinból firkálsz. Nem éri meg, én fizetést sem adnék neked.

A Békés megyei olvasók előtt hiteltelenné váltál. Sajnállak. Hogy erről a mélypontról van-e visszaút? Azt reád bízom. Nem szép, hogy semmibevetted a zöld-fehér színeket.

Egykori tisztelőd, csalódott "fraditársad":

Botyánszki György

 az FTC Békés Megyei Baráti Körének elnöke,

a Zöld Sas Lovagrend nagymestere

Békéscsaba, 2008. szeptember 20.


Helmeczy, takarodj!

 

Az FTC Békés Megyei Baráti Köre lemondásra szólította fel a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökét, Kisteleki Istvánt és alelnökét, Helmeczy Lászlót. Amint az ismert, Helmeczy László egy telefonbeszélgetésben a Hír TV lejáratására adott tanácsot egy olyan személynek, aki kapcsolatban áll Veres János kampányfőnökével. Az elképzelés szerint a Hír TV két munkatársának kocsijába kábítószert csempésztek volna, majd azt egy közúti ellenőrzés során látványosan megtalálták volna.

A két munkatárs, Kisberk Szabolcs és Krakkó Ákos azonnal megvizsgáltatta magát, és a teszt mindkettejüknél negatív lett, azaz nem volt kimutatható egyikük szervezetében sem heroin, sem más kábítószer.

Miután a televízió lejátszotta a telefonbeszélgetést, bejelentették azt is, hogy az akcióról már április óta tudnak, hiszen az érintett már akkor közölte velük, mi készül a Hír TV ellen. Ezt a beszélgetést is lejátszották a nézőknek, egyben közölték: feljelentést tettek a rendőrségen.

Helmeczy tagad, és azt állítja: a Hír TV manipulatív módon összevágott egy őt lejáratni akaró televíziós műsort, ezért a bírósághoz fordul. Igazának bizonyítására több televíziónál járt, és egy lemezt lobogtatott, amelyen szerinte a beszélgetés vágatlan változata van, és amely szerinte az ő igazát bizonyítja.

A baráti kör ezzel együtt Helmeczy távozását szorgalmazza, mert úgy véli: az eddig történtek után Helmeczynek magától le kellene mondania, egyben emlékeztet arra, hogy az FTC 2005. évi, az élvonalból történt kizárásának legfőbb szorgalmazója éppen Kisteleki és Helmeczy volt. Időközben a bíróságon kiderült, hogy ezt jogtalanul tették.

Mint ismert, mi már korábban is sürgettük Kisteleki és Helmeczy távozását, és most ezt csak megismételni tudjuk. Ezek a személyek alkalmatlanok a szövetség irányítására, a magyar labdarúgás vezetésére, tehát le kell mondaniuk. A távozásukat sürgető elektronikus levelet elküldtük a szövetségnek is. Helmeczy és Kisteleki: takarodjatok a szövetségből!

Békéscsaba, 2008. augusztus 28.

Botyánszki György, az FTC BMBK elnöke, a Zöld Sas Lovagrend nagymestere


 

A Duce megmentette népét a kommunizmustól

 

Mussolini az olaszoknak olyan, mint nekünk Kossuth

 

A Duce meggyilkolása után (kommunista partizánok végeztek vele) egyedül Winston Churchill, a barátból lett ellenség fogalmazott Benito Mussolini számára politikai sírfeliratot:

 

"Így ért hát véget Mussolini diktatúrájának huszonegy esztendeje. Pedig megmentette a népét a bolsevizmustól? és olyan státuszba helyezte Olaszországot Európában, melyhez foghatóan soha azelőtt nem volt. Az országot újfajta tetterő kerítette hatalmába. Megalapította az Olasz Birodalmat. A rendszer, amit megteremtett, sok olasznak igencsak kedvére volt."

 

Mussolini pártolta a trianoni diktátumban elvett magyarországi területek teljes visszaadását.

 

A Duce Olaszország labdarúgó-válogatottját kétszer is (1934, 1938) világbajnoki címhez segítette. Az olasz válogatottban majdnem minden játékos a szövetségi kapitánnyal együtt a fasiszta párt tagja volt. Benito Mussolini legjobban a római SS Lazio futballcsapatát kedvelte, mivel a klub és szurkolói feltétlen hívei voltak a Ducénak. A Duce kérésükre elvállalta az SS Lazio elnöki tisztét. Unokája, Alessandra Mussolini az SS Lazio pártoló tagja; őt egyébként az FTC Békés Megyei Baráti Köre Zöld Sas Lovagrendje tiszteletbeli dámalovaggá ütötte. A baráti kör pedig az SS Lazio ultráival "vérszerződést" kötött azonos politikai nézeteikre való tekintettel.

***

Évekkel ezelőtt, már a rendszerváltozás után egy magyar turistacsoporttal végigjártam Olaszországot.

 

Sokan megdöbbenve, a nemtetszésüket hangosan is közölve, kétségbeesetten tapasztalták, hogy a boltokban árulják Mussolini beszédeit, emléktárgyait, amiket az olaszok mind megvesznek.

 

Rómában Mussolini-plakátokkal találkoztunk. Itáliában több városban, faluban Benito Mussolini-szobrokat láttunk, ahol mindenütt friss virágok mutatták az olasz nép szeretetét.

 

A magyaroknak ez már sok volt. A "társaságot" segítő olasz idegenvezetőnek, a nápolyi egyetem történelemtanárának úgymond "nekimentek", és felelősségre vonták: miért nem döntik le ennek a fasisztának a szobrát, meg hogy ez tűrhetetlen, hogy Európában még ilyen szobrok egyáltalán állhatnak.

 

A felelősségrevonásra a professzor így felelt: "Nekünk, olaszoknak a Duce olyan volt, mint maguknak Kossuth Lajos."

 

A kijelentést néma csend és teljes elhatárolódás fogadta. Az út többi részén már csak mi ketten beszélgettünk egymással.

Botyánszki György FTC BMBK elnök, a Zöld Sas Lovagrend nagymestere


 

Zöld-fehér feltámadás

(Életünk a Ferencváros)

 

A hatalomnak és azok vazallusainak, a Fradi-gyűlölőknek a legnagyobb bánatára az FTC "megmenekült". Az FTC vezetőinek és szurkolóinak a nyomására a hatalom félelmében (a Kárpát-medencében élő magyarok hetven százaléka FTC-szurkoló) "megengedte", hogy Kevin McCabe angol milliárdos, a Sheffield United elnöke megvehesse a Ferencvárost, s ezzel az FTC a "felemelkedés" útjára léphessen. A Fradi több mint egy hónapja verhetetlen, és az is marad. Erre garancia Lipcsei Péter, Lisztes Krisztián és a többi FTC-játékos tudása, no meg az "anyagiak".

Célunk: a Ferencváros nyerje meg az NB II-es bajnokságot, utána az NB I-ben is bajnok legyen, végső soron a legnagyobb elvárás a BL-be való bekerülés. Az FTC-t mint nemzeti kincset sikerült megóvni a bolsevik-liberális hatalom megsemmisítő törekvéseitől. Ezek után a Fradi-siratófalat átneveztük a győztesek falává. Üzenjük a sok kis irigy Fradi-gyűlölő pitiánereknek, hogy egyszer ők is büszkék lesznek a Ferencvárosra, amely egyszer még a BL-t is megnyerheti - dicsőséget szerezve minden magyar embernek.

Hajrá, Fradi! Hajrá, magyarok!

Az FTC Békés Megyei Baráti Kör nevében:
Botyánszki György, az FTC BMBK elnöke, a Zöld Sas Lovagrend nagymestere

 


Tisztújító közgyűlés a megyei baráti körnél

 

A Ferencváros Békés Megyei és Békéscsabai Baráti Köre, az FTC-vel történt történelmi változások hatására, 2008. február végén tisztújító közgyűlést tartott. A közgyűlés a baráti kör elnökének újból Botyánszki Györgyöt, a Zöld Sas Lovagrend nagymesterét, alelnöknek Somogyi Imrét, titkárnak Németh Erikát, az önvédelmi légió parancsnokának Szegedi Sándort választotta meg.

A baráti körből sokan Fidesz-, Jobbik-, MIÉP-, KDNP-, kisgazda párttagok, illetve szimpatizánsok. Mindnyájan ragaszkodnak az FTC-hez azzal az igaz hittel, hogy az FTC mindig csak a honszeretők őserejéből merít, amely néki örök életet fog biztosítani. Meggyőződésük, hogy a hatalom a Ferencvárost "halálra" akarta ítélni. Nem sikerült neki, fogalmaztak a fradisták. Üzenik a bolsevik-liberális hatalomnak: Fradi volt, Fradi lesz, míg a földön ember lesz! Elegük van abból, hogy Békéscsabán a sztálinista diktatúra kegyeltjeiről utcák, terek, gimnázium van elnevezve. Ezt a szégyent nem tudják elviselni. Amennyiben nem tűnnek el a városból a bolsevik elnevezések, akkor tiltakozásul nemzetközi (olaszokkal együtt) kommunistaellenes ellenállásba kezdenek.

Az olasz Lazio testvércsapatuk ultráival, Paolo di Canióval továbbra is fenn kívánják tartani a baráti kapcsolatot. A Ferencváros a Békéscsaba jobboldali szurkolói körével a jó kapcsolat ápolására fog törekedni.

Békéscsaba, 2008. március 13.
Botyánszki György, az FTC Békés Megyei és Békéscsabai Baráti Körének elnöke, a Zöld Sas Lovagrend nagymestere

 


A kommunista elnevezéseket a történelem szemétdombjára!

Tisztelt képviselők!

Koncepciónk szellemében kérjük, hogy a közgyűlés tűzze napirendjére az ideológiai, szellemi "környezetszennyezés" forrásának felszámolását, amely Magyarország EU-ba való csatlakozásával a demokrácia megteremtéséhez méltatlan és anakronisztikus eszmeiséget hordoz. Közismert, hogy városunkban Rózsa Ferencnek gimnázium és szobor hirdeti nevét. (A gimnázium udvarán a tantestület által is bálványozott Rózsa Ferenc szobor éktelenkedik, szándékosan eltorzítva a diákság történelemtudatát.) Mindezt még az is tetézi, hogy Békéscsabán 1919-esek tere, Marx Károly terek (Gerla), továbbá Asztalos János, Ágoston Péter, Maxim Gorkij, Hámán Kató (Gerla), Lipták András, Nyisztor Nándor, Padrach Lajos, Paróczay János, Peter Jilemnicky, Rajk László, Somogyi Béla (mindkettő Mezőmegyer), Stromfeld Aurél, Sziklai Sándor és Úttörő utcák is dicsőítik a kommunista múlt emlékét! A jelen és a jövő generációja csak úgy tud mentesülni a "véres" bolsevik múlt emlékétől, ha azt végérvényesen a "helyére" tesszük.
A rendszerváltás után tizenhét évvel ez az állapot számunkra azt jelenti, hogy a mindenkori képviselő-testület csak kirakatszinten hirdette a demokráciát. A volt "kommunistáknak" a múlthoz való ragaszkodásán nem csodálkozunk. De elvárjuk a jobboldali képviselőinktől, hogy ők a szélsőbaloldali eszmékkel és azok "hordozóival" ne legyenek "lojálisak?" Tudomásunk szerint Magyarországon egyedül Békéscsabán viseli közintézmény a Rózsa Ferenc nevet. Ezt a szégyent sem mi, sem a városban élők sokasága sem tudja elviselni. Bízunk a jobboldali képviselőinkben, hogy a várható baloldali "árhullámtól" nem rettennek vissza, és elfogadható határozatot hoznak az ügyben. (Javaslatunk: Rózsa Ferenc helyett legyen a gimnázium neve csak Rózsa Gimnázium, valamint a felsorolt utcák neveit békéscsabai kötődésű személyekről nevezzék el!)
Mi, a Ferencvárosi Békés Megyei és Békéscsabai Baráti Körének békéscsabai vezetői és tagjai, valamint nagyszámú pártolói, újfent kijelentjük, hogy sem most, sem a jövőben nem óhajtunk azonosulni ("liberálisan viszonyulni"), eltűrni a sztálinista ordasok falanszteri eszmeiségét, és az azt megtestesítő szimbólumokat. Mondjuk ezt a magyar alkotmány szellemében is.
Az FTC Békés Megyei és Békéscsabai Baráti Kör nevében:

Botyánszki György
FTC BM BK elnök,
a Zöld Sas Lovagrend nagymestere

Békéscsaba, 2007. október 11.


Sarkadon megépült a Fradi SIRATÓFALA

A médiában ez a közlés csak csak a Ferencváros szurkolóinak szól, nem a széles közvéleménynek.

Minden drukker tájékoztatva lett, hogy ez helyileg hol épül fel.

Sajnos sok fradista még mindig nem tudja, hogy a Fradi siratófal megépült. Ezért tájékoztattuk őket a médián keresztül, mivel nagyon sok emberről van szó, úgy gondoltuk, ez a legjobb módszer a tájékoztatásra.

Most már lehet siratni a régi világverő Ferencvárost, és imádkozni a szebb jövőért. A mai Ferencváros állapota siralmas, csak sírni lehet. Itt az alkalom, a Fradi siratófalnál minden fradista megteheti ezt. Azért nem mondjuk meg a siratófal pontos címét, mert nem akarjuk, hogy a Fradi-gyűlölők meggyalázzák ezt a szent helyet. Reméljük, hogy hamarosan megoldódnak a Fradi gondjai, újból a régi fényében fog tündökölni, és akkor már csak rossz emlék kesz a siratófal is!

Botyánszki György,

az FTC Békés Megyei Baráti Körének elnöke, a Zöld Sas Lovagrend nagymestere


Honszerető demokraták üzenete

A környezetszennyező "véres" bolsevik múlt emlékeit hirdető békéscsabai közintézmény (Rózsa Ferenc Gimnázium), illetve utcák, terek névváltoztatása kapcsán (javasoltuk Békéscsaba Város Közgyűlésének, hogy a városunkban levő, "bolsevikokról" elnevezett közintézmény, valamint utcák, terek neveit változtassák meg, ezek az elnevezések kerüljenek a "történelem szemétdombjára"!):
Ez a javaslat a város polgárai részéről sem maradt hatástalan. Sokan gratuláltak, mondván, hogy végre vannak, akik fel merték vállalni ezt a "küldetést". Egyben a támogatásukat is kifejezték. Nekik köszönjük a szolidaritást, és élni is fogunk vele. Ők felismerték, hogy a volt hazug rendszer ilyen módon való ?bújtatott támogatása? is visszahúzó erő, és hazánk "feltámadása" ellen szól. A kommunista diktatúra volt haszonélvezői (sokan ma is azok), és az általuk megtévesztett "kisemberek" egy része, akik ?vörös homályukban? a létminimumon tengődve élnek, nem felismerve, hogy a nyomorukat bálványozott elvtársaiknak köszönhetik. (Mi jobbat akarunk nekik is.) A "vörös ködtől" vezérelve még a fizikai felelősségre vonást is kilátásba helyezték velünk szemben. (Nekem már betörték a lakásom bejárati ajtaját is, sajnos a rendőrség a mai napig nincs nyomon.) Üzenjük, sohasem ijedünk, ijedtünk meg senkitől. Most sem fogunk, mert az igazságért, elveinkért mindhalálig kitartunk. (Megjegyezzük, hogy az 1990. évi XCIII., az illetékekről szóló hatályos törvény szerint a nevezett névváltoztatás és az azzal járó minden ügyintézés illetékmentes!)
Mi, az FTC Békés Megyei és Békéscsabai Baráti Körének békéscsabai vezetői, tagjai és sok szimpatizánsa, újfent kijelentjük, hogy sem most, sem a jövőben nem óhajtunk azonosulni ("liberálisan viszonyulni"), eltűrni a sztálinista ordasok falanszteri eszmeiségét, és az azt megtestesítő szimbólumokat. Mondjuk ezt a magyar alkotmány szellemében is.
Az FTC Békés Megyei és Békéscsabai Baráti Kör nevében köszönettel és tisztelettel:
Botyánszki György megyei és békéscsabai elnök,
a Zöld Sas Lovagrend nagymestere

Hová vezet a gyűlölet?

2007. augusztus 14. és 16. között betörtek a lakásomba, több biztonsági zár "védelme" ellenére is. A lakásomból sok mindent eltulajdonítottak. A rendőrkapitányság békéscsabai bűnügyi osztályának betörési csoportja ismeretlen tettes ellen megkezdte a nyomozást.

 Én úgy gondolom, és sokan mások is, hogy csak az "ellenem" elkövetett betörés nem a véletlen műve volt. A megfélemlítésem volt a fő cél, hogy közben mégis loptak, az csak "hab a tortán". Tudom, hogy az ellenzéki magatartásom, a Ferencvároshoz való hűségem sokaknak nagyon ellenszenves. A megbízó most még "röhög a markába". Bízom a rendőrségben, a média hatásos segítségében, hogy megtalálják a tetteseket, és fény derül mindenre. Üzenem, hogy nem félek, és továbbra is kitartok az elveim mellett.

Botyánszki György,

az FTC BMBK elnöke, a Zöld Sas Lovagrend nagymestere

A fenti közleményről hírt adott a beol.hu Békés megyei internetes hírportál is, amelyet mi is közlünk:

Botyánszki szerint meg akarják félemlíteni,

azért törtek be hozzá

[2007-08-24 09:30:49] beol.hu

Botyánszki György szerint azért törtek be a lakásába, hogy megfélemlítsék - derül ki az FTC BMBK elnöke, a Zöld Sas Lovagrend nagymestere lapunkhoz eljuttatott közleményéből. Véleménye szerint ellenzéki magatartása, a Ferencvároshoz való hűsége sokaknak ellenszenves, ám ő azt üzeni: nem fél.

Hová vezet a gyűlölet címmel fogalmazta meg közleményét Botyánszki, melyben egyebek közt ezt írja az augusztus 14-e és 16-a közt történt lakásbetöréssel kapcsolatban: "Én úgy gondolom, és sokan mások is, hogy csak az ellenem elkövetett betörés nem a véletlen műve volt. A megfélemlítésem volt a fő cél, hogy közben mégis loptak, az csak hab a tortán. Tudom, hogy az ellenzéki magatartásom, a Ferencvároshoz való hűségem sokaknak nagyon ellenszenves. A megbízó most még röhög a markába. Bízom a rendőrségben, a média hatásos segítségében, hogy megtalálják a tetteseket, és fény derül mindenre. Üzenem, hogy nem félek, és továbbra is kitartok az elveim mellett" - írja Botyánszki György. A rendőrség egyelőre ismeretlen tettes ellen nyomoz.

Mivel eredetileg a Békés Megyei Hírlapban szerettük volna közölni ezt a néhány sort, és mivel erre a  lap a mai napig sem hajlandó, augusztus 28-án a következő emelt díjas sms-t juttattuk el az újsághoz:

Üzenet. Ellenségeim! Kiraboltattátok a lakásomat. Most boldogok vagytok? Nem félek! Botyánszki György, az FTC Zöld Sas Lovagrend nagymestere

Ez a szöveg azonban nem jelent meg, ezért az alábbi elektronikus levelet juttattuk el az újsághoz 2007. szeptember 5-én:

Tisztelt Békés Megyei Hírlap!
2007. augusztus 27-én, hétfőn reggel elküldtem egy emelt díjas sms-t önökhöz, hogy az jelenjen meg az újságjukban. A szövege ez volt:

Üzenet. Ellenségeim! Kiraboltattátok a lakásomat. Most boldogok vagytok? Nem félek! Botyánszki György, az FTC Zöld Sas Lovagrend nagymestere

Amennyiben ez a szöveg nem jelenik meg önöknél, akkor kénytelen leszek visszakérni az erre költött pénzemet.


Hogy, hogy nem, ki tudja, miért, de másnap, szeptember 6-án a Békés Megyei Hírlap az augusztus 28-án eljuttatott eredeti szöveget minden további nélkül közölte az emelt díjas sms-ek között...

A kommunista "elnevezéseket" a történelem szemétdombjára!

Tisztelt képviselők!

Koncepciónk szellemében kérjük, hogy a közgyűlés tűzze napirendjére az ideológiai, szellemi ?környezetszennyezés? forrásának felszámolását, amely Magyarország EU-ba való csatlakozásával a demokrácia megteremtéséhez méltatlan és anakronisztikus eszmeiséget hordoz. Közismert, hogy Sarkad városában a Majakovszkij, a Sallai (nyilván Imre), a Somogyi (nyilván Béla) és az Úttörő utcák is dicsőítik a kommunista múlt emlékét! A jelen és a jövő generációja csak úgy tud mentesülni a ?véres? bolsevik múlt emlékétől, ha azt végérvényesen a ?helyére? tesszük.

A volt "kommunistáknak" a múlthoz való ragaszkodásán nem csodálkozunk (Bálint Tivadar, Jakó István, Táth János, dr. Tóth István, Puskás Lajos stb. Bár Puskás Lajoson mégis csodálkozunk, elhunyt antikommunista kisgazda édesapja most megfordulna a sírjában, ha megtudná, hogy Lajos a ?rossz? oldalon van.) Elvárjuk a jobboldali képviselőinktől, hogy ők a szélsőbaloldali eszmékkel és azok "hordozóival" ne legyenek lojálisak! A kommunistákról elnevezett utcák neveit sarkadi kötődésű személyekről nevezzék el!

Az FTC Békés Megyei és Sarkadi Baráti Körének vezetői és tagjai, valamint nagyszámú pártolói, újfent kijelentjük, hogy sem most, sem a jövőben nem óhajtunk azonosulni ("liberálisan viszonyulni"), eltűrni a sztálinista ordasok falanszteri eszmeiségét, és az azt megtestesítő szimbólumokat. Mondjuk ezt a magyar alkotmány szellemében is.

Az FTC Békés Megyei és Sarkadi Baráti Kör nevében:

Botyánszki György, FTC BM BK elnök, a Zöld Sas Lovagrend nagymestere

Sarkad, 2007. október 22.

Tisztelt Tóth Imre polgármester úr!

Kérem, ne csodálkozzon azon, hogy Botyánszki György aláírással kapja kézhez a ?felhívásunkat?. Anyai ágon sarkadi kötődésű vagyok, nagyon sokan ismernek Sarkadon is! Mióta édesanyánktól megörököltük a Sarkad, Szalontai út 28. számú házat, azóta Sarkad város adófizetői is vagyunk, illetve vagyok.

A sarkadi fradisták megkértek, hogy intézkedjek arról, hogy a városban ne legyenek kommunista utcanevek, és a nevükben is hozzam a polgármester úr és a képviselők tudomására. Így kerültem a képbe.

(Ismertebb sarkadi rokonaim: Marcsó Ida tanárnő és testvérei, a Pethő, a Paál család. Paál Tamást nemkívánatos személynek tartjuk a családon belül.

Anyám, Szegedi Erzsébet meghalt 2005-ben, Sarkadon a Szigeti temetőben van eltemetve. Ükapám, Bakó Péter, Sarkadon református lelkész volt.)

A lényeg: kérjük, hogy a kommunista utcanevekkel kapcsolatos kérésünket a közgyűlés tűzze napirendre.

 


Elég volt, Kisteleki!
Az FTC Békés Megyei Baráti Köre lemondásra szólítja fel Kisteleki István puccsista MLSZ-elnököt!
Hisszük, hogy a labdarúgó szurkolóknak jogukban áll bármikor megváltoztatni, leváltani egy vezetést, amennyiben az rombolóvá válik a labdarúgás és a szurkolók elidegeníthetetlen jogaival szemben.
Kisteleki István csak rombolni tud. Szakmai hozzáértése, emberi kvalitása megkérdőjelezhető. Soha senki nem csinált ekkora rombolást a magyar labdarúgásnak, mint Kisteleki. A magyar labdarúgás sírgödre végképp meg van ásva. Zsarnoki gőggé vált a "futball kisajátítás". Bánatunk dacára, lázadásra, mint "őrület" bennünk kavarog: még nem haltunk meg, jó magyar futballt akarunk!!! Belerúgott a Ferencvárosba is, igaztalanul, lásd: a magyar bíróság az FTC-nek adott igazat.
Most látszik igazán, mekkora bűn volt ez, hiszen az FTC nélkül nincs színvonal, nincs érdeklődés az NB I-ben. Mi, igaz fradisták, klubunkat imádjuk, és nem leszünk mások, inkább meghalunk!
ÉLETÜNK A FERENCVÁROS!
Amennyiben Kisteleki vezérkarával nem távozik a "magyar labdarúgás" éléről, akkor hatalmas ellenállást helyezünk kilátásba. Felkérjük a többi klub szurkolóit is, hogy csatlakozzanak hozzánk, őket is sorstársainknak tekintjük.
Jelezzük, jobb Kistelekinek, ha ezt nem éli meg. Kérjük, békében távozzon, amíg megteheti.
(Trágárság és fizikai bántalmazás kizárva. Ilyesmire nem fogunk vetemedni.)
A Békés megyei fradisták nevében:
Botyánszki György,
az FTC Békés Megyei Baráti Kör elnöke, a Zöld Sas Lovagrend nagymestere

 


Üzenet

A hír6.hu kétségbevonta, hogy Silvio Berlusconit és Alessandra Mussolinit FTC Zöld Sas tiszteletbeli lovaggá, illetve dámalovaggá ütöttük, s azt ők meg is köszönték nekünk.

Valóban, ez sokak számára hihetetlennek tűnik, de van "valami", amiről ők sem tudhatnak. Ugyanis a kitüntetéssel együtt elküldtem a családfámat is, ahol olaszországi származásomról tettem tanúbizonyságot. Valóban az hatotta őket meg, hogy egyik rokonom római pápa, a másik elődöm Michelangelo támogatója volt. Az ősanyám pedig a magyar ősapám által Magyarországra elszöktetett hercegnő volt. Ők is ismerik az olasz történelmet, így ez a levél megtette hatását.

Sokat köszönhetek még Luigi Nagynak, egy idős, 1946-ban a ruszki megszállás elől kimenekült barátunknak, aki benne van a Lazio elnökségében, és Fradi-drukker is. A Lazio köztudottan jobboldali csapat, úgy, mint a Ferencváros. Nem véletlen, hogy velük szövetkeztünk. Nem tagadom, a szerencse is mellettünk volt, hogy ez a kapcsolat elmélyült. (A származás, a jobboldaliság döntőnek bizonyult.)

Botyánszki György, FTC BM BK elnök, a Zöld Sas Lovagrend nagymestere


Az FTC Békés Megyei Baráti Kör undorlistája a megyében (tízes lista):
 1. Tóth Károly (Magyar Szocialista Párt)
 2. Veress József (Magyar Szocialista Párt)
 3. Nagy László (Magyar Szocialista Párt)
 4. Perjési Klára (Magyar Szocialista Párt)
 5. Velkey Gábor (Szabad Demokraták Szövetsége)
 6. Pap János (Szabad Demokraták Szövetsége)
 7. B. Sajti Emese (hír6.hu)
 8. Bod Péter (hír6.hu)
 9. Varga Zoltán (Magyar Szocialista Párt)
 10. Molnár László (Magyar Szocialista Párt)
Az FTC Békés Megyei Baráti Kör undorlistája az országban (tízes lista):
 1. Gyurcsány Ferenc (Magyar Szocialista Párt elnöke)
 2. Gusztos Péter (Szabad Demokraták Szövetsége)
 3. Kóka János (Magyar Szocialista Párt)
 4. Kuncze Gábor (Magyar Szocialista Párt)
 5. Lendvai Ildikó (Magyar Szocialista Párt)
 6. Horváth Ágnes (Szabad Demokraták Szövetsége)
 7. Horn Gábor (Szabad Demokraták Szövetsége)
 8. Gálvölgyi János (humorista)
 9. Farkasházy Tivadar (humorista)
 10. Kisteleki István (Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke)

Az FTC Békés Megyei Baráti Kör szerint a tíz legnépszerűbb politikus Békés megyében:

 1. Hanó Miklós (Békéscsaba alpolgármestere)
 2. Tóth Imre (Sarkad polgármestere)
 3. Domokos László (a Békés megyei közgyűlés elnöke)
 4. Bakos István (Mezőkovácsháza polgármestere)
 5. Dr. Kerekes Attila (önkormányzati képviselő, a békéscsabai 2. számú választókörzet győztese)
 6. Vantara Gyula (Békéscsaba polgármestere)
 7. Babák Mihály (Szarvas polgármestere)
 8. Szebellédi Zoltán (Újkígyós polgármestere)
 9. Izsó Gábor (Békés polgármestere)
 10. Dr. Vass György (sarkadi önkormányzati képviselő, kompenzációs lista)

Az FTC Bék&eacut

Szöveges mező

Ide szövegelj...Felháborító, hogy   több alkalmazásunkat is letiltották úgy látszik, valakiknek az útjában vagyunk,,,

Diavetítő
Szavazás
Mikor játszott Botyánszki György a Ferencvárosban ?
1964
1972
1983
1999
Nem tudom...
Naptár